THE BEGINNING

Det är alltid svårt att börja skriva i en nystartadblogg helt plötsligt, bör jag skriva vem jag är och presentera mig eller jag ska jag helt enkelt låta sådant byggas upp eftersom? Jag tror jag börjar mitt i så får ni helt enkelt lära känna mig eftersom det kommer.
Jag kan säga att jag har idag avslutat en KY-utbildning jag gått 2 år i vilket har varit mycket lärorikt! Jag utbildar mig till grafisk designer och försöker göra allt jag kan för att skapa en karriär inom det.
Hela målet med denna blogg var att jag skulle starta den nu när utbildningen är klar där jag kan fortsätta min väg och kamp mot målet på egen hand. Just nu har jag ingen skola jag ska gå utan ska försöka ge mig ut i yrkesvärlden så gott det går.
Så jag tänkte använda denna blogg som mitt ansikte och röst på nätet där jag ska uppdatera med grejjor jag gör och sådant. Under min utbildning så har jag även praktiserat på en reklambyrå vid namn lundberg&co, det har varit den bästa tiden i mina år i utbildandet och jag känner verkligen att jag har hittat min drömjobb som man alltid jagat när man varit yngre och under sin ungdom.
Där fick jag mycket kött på benen som kommer att behövas när man ger sig ut i den stora yrkesvärlden.
Jag hoppas att detta är tillräckligt beskrivande om mig och vad denna blogg kommer att gå ut på.
Istället för att fylla denna blogg med min förflutna så tänkte jag helt enkelt låta mig använda denna blogg till framtiden och vad den nu kommer att innehålla.

Nu är denna blogg väldigt avskalad men i snar framtid så kommer den bli mer överskådlig men innan dess så checka gärna in min webportfolio där arbeten och annat ligger uppe:
Webportfolio
EDIT: Hemsidan ligger inte uppe längre då den är borttagen från Idévärldens server.

Imorgon bär det av till amerika där jag och min flickvän ska besöka Kalifornien och bila runt där bland allt man kan tänkas se. Det kommer bli otroligt spännande och jag hoppas att jag finner mycket inspiration där till framtiden.
Bilder kommer att finnas här inom de närmsta veckorna så håll ut.


-PLAYLIST-
The Gaslight Anthem - The 59´ Sound
mewithoutYou - Brother, Sister

-READLIST-
Gängkrig 145 - Jens Lapidus & Peter Bergting


/ Linus

RSS 2.0