THE BEGINNING PT.2

När jag startade denna blogg så hade jag rätt stora förhoppningar på att jag skulle ta den med stora ambitioner och engegemang. Men det visade sig att jag helt enkelt varit lite för självupptagen de senaste månaderna.
Det har varit långt resande i Amerika (bilder kommer att läggas upp), hemkomst till Sverige, besökande av olika festivaler och städer runt om i landet.
Sedan har jag även hunnit med en flytt till Norrköping där jag nu sitter och försöker hitta på något vettigt med livet.
Anledningen till varför jag är här är för att min flickvän flyttat hit för att studera så jag tänkte att det var ju en bra anledning till att dra vidare och kanske hitta ett jobb? men som alla redan vid detta lag vet så är det inte superenkelt att bara få ett jobb, trots att man söker så mycket man kan.

Så detta är en andra start av denna blogg och det är nu dags att den får ett ansiktslyft och ett liv kände jag nu när jag ändå sitter hemma om dagarna och inte gör någonting. Så nu har jag uppdaterat med ny design som med största sannolikhet kommer att ändras ytterligare dagligen med smått och gott.
Jag har även börjat finputsa min print-portfolio med saker jag gjort förr och nyligen, den hoppas jag att jag ska få ta med mig till några arbetsintervjuer inom snar framtid.
Jag kommer att uppdatera med allt jag gör från skisser till mer fullständiga resultat.
Men det kommer antagligen mycket annat med från mitt ohändelserika och kanske inte så intressanta liv.


-PLAYLIST-
Thrice - Beggars
Russian Circles - Geneva

-READLIST-
Marylin Manson - Den långa vägen ut ur helvetet

/ Linus

RSS 2.0